Op camping de Havixhorst in De Schiphorst, vlakbij Meppel is het een waar hondenparadijs!
We staan hier het weekend en boffen dat het heerlijk warm is.
De camping heeft een eigen zwemvijver en ook de honden mogen erin en er is een behendigheidbaan die we gratis mogen gebruiken en zetten zoals we hebben willen.
Echt een aanrader als je van water en sporten houd om je baas hier mee naar toe te nemen!
Wel jammer dat de camping pal tegen de snelweg A 28 aan ligt, al valt in het weekend de herrie van het verkeer wel wat mee,
en tja wij wonen in een boerendorp dus misschien lag de herrie ook wel aan ons omdat we dat sowieso thuis niet gewent zijn.
Maar ondanks dat hebben we ons heerlijk vermaakt, paar keer lekker getraind en gezwommen samen met het vrouwtje
 

 


vrijdag 7-9

we staan altijd het liefst dicht bij de uitgang op een camping zodat Osi op haar oude dag niet te ver hoeft te lopen als zij nodig moet
 netjes opgevoede hondjes plassen en poepen immers keurig buiten de slagboom, en onze plek meteen aan het begin is onwijs groot!
helemaal voor ons tot aan de stuik links op de fotomet over de camping een wijds uitzichten dan gaan we vanmiddag natuurlijk gelijk effies het water testener staan pony's achter een simpel plastic rood/wit lijntje maar die bekijken we niet eens spelen met baasje is veel leukeren meteen even wat sprongetjes maken en Osi vind mij best knapen ons kennende moet er natuurlijk ook in de omgeving gewandeld worden, en komen we veel ooievaarsnesten tegen
voor de vakantie een handig backpack tafeltje gekocht en met dit mooie weer handig om op te bakken

zaterdag 8-9

vanmorgen eerst even een poosje heerlijk samen trainen, eerst de paaltjesde band is ook leuken hoooog kunnen we samen ook heul goed :-)vanmiddag is het warm dus heerlijk samen zwemmen!haha en met die gammele schoolslag kan vrouwtje me niet bijhouden, ik zwem namelijk net zo snel als dat ik rennen kanal kan ik niet zwemmen samen spelen met vrouwtje in het water vind ik wel fijnwaar is jou zwembroek?? zal ik je effe zwemles geven?!in me eentje durf ik ook best diep hoor, haha en de baas staat nog op de kant dat je niet denkt dat ik die verzopen hebheee das niet eerlijk niet zo ver weg gaan dan kan ik niet mee!!
we dachten dat het wel druk zou zijn in het water ,honden zat op de camping
maar op dit ene labrador meisje na was er verder niemand vanmiddag in het waterjoehoe ik sta hiehier!! tss die doet alsof ik lucht ben nou gezellig zeg :-(Jottum eindelijk iemand die wel wil spelen!!!!!er staat een club met oldtimers op de camping, haha en kwijlen dat onze baas nu ineens doet!

in het avond zonnetje het vakantiedagboek bijschrijven