We gaan ook dit jaar weer niet al te diep het buitenland in omdat Ostara al aardig op leeftijd is durven we dat niet meer aan.
Niet alleen voor het weer wat te diep in het buitenland te heet voor haar kan zijn maar ook omdat we in maximaal 5 uur rijden thuis willen kunnen zijn als dat nodig mocht wezen voor haar
Achteraf waren onze voorzorgsmaatregelen gelukkig voor niks, Osi heeft heerlijk lopen wandelen en klimmen en dalen had ze ook totaal geen moeite mee ons wonderkind!
Eerst zijn we een week in Luxemburg geweest en daarna een week in de de Belgische Gaume streek die helemaal onderin ligt daar waren we nog nooit geweest en het is er prachtig!
Daarna nog een week in de Belgische Ardennen, daar hebben we lopen wandelen over vrij smalle steile paden met aardig wat afgrond er naast wat voor Sanja een leuke bergtraining aan de lijn was, het belangrijkste op zulke paden is niet trekken!! dat deed ze keurig.
En eigenlijk hadden we nog een aantal dagen maar het weer werd slecht en na 3 mooie weken vakantie zijn we weer naar huis gegaan.
Alles bij elkaar 1632 foto's gemaakt! en haha nee niet schrikken die plaats ik niet allemaal, de mooiste ervan uitgezocht en  in drie albums gestopt.... toch in totaal evengoed nog 220 foto's, verdeeld over drie albums ,dus wil je onze hele vakantie zien ga er dan even voor zitten met een kop koffie erbij :-)