Onze eerste winter rondreis

Een droom die ons vrouwtje al heel erg lang, vanaf haar jeugd, had om ooit eens naar Oostenrijk te gaan in de winter, die kan nu ze met pensioen zijn uitkomen!
Baasje moest altijd de feestdagen werken dus dan konden we nooit weg.
Haha heel diep in zijn hart zag baas het eigenlijk niet zitten...sneeuw en kou... maar hij is niet moeilijk, hihi of vrouwtje kan goed drammen...
Maar uiteindelijk vond ook hij het prachtig toen we er waren en wij genoten ook in de sneeuw!
Haha vrouwtje wilde graag een sneeuwvakantie, nou die heeft ze gehad!! we hebben bij elkaar in Oostenrijk en daarna Duitsland 5 weken aaneengesloten alleen maar sneeuw gezien!
Thuis hebben we er een hekel aan maar in Oostenrijk en Duitsland is sneeuw écht anders dan thuis, vrouwtje had wel jassen voor ons gekocht die we nog nooit eerder gehad hadden.
Ook had ze schoentjes voor ons omdat thuis bij mij, Sanja, na 100 meter lopen in de sneeuw de ijsklonten tussen me tenen zitten en dat doet zeer!
Maar die schoenen had ik helemaal niet nodig, de sneeuw is zo droog dat gaat niet tussen mijn tenen zitten, dus nergens last van, haha die schoenen thuis dus voor niks ingelopen.
In één keer naar Oostenrijk rijden is natuurlijk niet leuk, vroeger deden ze dat wel in de zomer maar nu we alle tijd hebben maken we er maar gelijk een lange reis van waar we enorm van genoten hebben
Doordat we natuurlijk nog steeds met dat akelige coronavirus zitten zijn er beperkingen maar gelukkig waren alle campings open en belde we netjes op van te voren of we welkom waren.
Aleen de camping in Oostenrijk hadden baas en vrouwtje al in september besproken omdat die normaal gesproken volgeboekt zijn met de feestdagen.
Verder houden we er toch van om vooral van de natuur te genieten, veilig in onze eigen bubbel, dus blijft voor ons het meeste zoals het altijd al was.

Het zijn natuurlijk alles bij elkaar weer vééls te veel foto's geworden maar we hopen dat jullie het leuk vinden om het verslag van onze hele reis weer te bekijken, klik maar op de albums hieronder