Op vrijdag 1-4-2011 gingen we 's morgens om even over 9 uur de deur uit op weg naar Zeist, het vrouwtje vertelde dat we daarheen gingen om foto's van mijn heupen te laten maken.
Ik dacht nog effe wat een onzin, vast een 1 april grap, maar nee ik was gewoon echt de klos.
We zijn helemaal daarheen gegaan omdat mijn fokster Marianne tegen mijn vrouwtje gezegd had dat ze dat daar heel goed kunnen.
En dat was waar hoor en ze waren er ook heul errug lief tegen me, ha en ik natuurlijk ook tegen hunnie en ik werkte heel netjes en lief mee.
Het leukste was dat je vanaf de dierenarts daar binnen 6 minuten bij het bos ben, dus na het maken van de foto zijn we een heerlijke wandeling gaan maken!
Haha kon ik gelijk met rennen en vliegen mijn goedgekeurde heupjes even testen in het bos.
De officiele uitslag krijgen we over een paar weken van de raad van beheer en die gaan we hier dan ook bij zetten.
Maar de dierenarts had natuurlijk ook zelf de foto bekeken en mijn heupen zagen er keurig uit ! We hopen dus straks op een HD A uitslag
 

Op 20 april lag de uitslag in de bus, foto's van het certificaat gemaakt die staan onder aan de pagina, en op de röntgenfoto is te zien dat ik net zo knap ben van binnen als van buiten :-)

                                                                                   Netjes op mijn beurt wachten in de wachtkamerEuhh wel raar hoor trekken ze eerst rare schorten aan.........Dan netjes meewerken en hopla ga ik op mijn rugHeel netjes stil liggen voor de foto en vrouwtje mag helpen dus voel ik me helemaal veiligEven wachten om te zien of de foto gelukt is en ondertussen doet die mevrouw kriebelen onder mijn kin das best lekkerDan in de wachtkamer nog even wachten omdat de dokter ons ook nog even spreken wil
hihi ik probeer boos te kijken maar me kwispelstaart blijft wapperen, mislukt dus :)Joepieeee en dan gaan we heerlijk het bos in!!!!!!!!!!!effies mijn goedgekeurde heupjes testen!!Het maken van de foto's vergeet je snel met zo'n heerlijke boswandeling als toetje
Helemaal tevreden met de uitslag!!! Tja en dat mot ik zelf natuurlijk ook even bekijkenJahoor ik ben van binnen net zo knap als van buiten :)