Sanja


Raffie's Shadow Twinkling Moonbean.
geb. 28 - 06 - 2009

mijn papa:
Bon Jovie van Genera Nova

mijn mama:
Twinkling Raffie v.d. Boogkorf 

Hoi ik heet Sanja en deze naam kreeg ik van mijn baasje en vrouwtje omdat het in het Kroatische "een droom" betekend.
Het is namelijk hun droom dat ik Ostara weer helemaal op kan gaan vrolijken.

Ik heb mijn naam dus in elk geval waar gemaakt en meer nog dan dat, sinds ik hier woon is Osi niet alleen weer vrolijk maar ook lijkt zij jaren jonger haha jaja ik hou haar flink in beweging. Nadeel van zo'n grote zus is wel dat die zich af en toe met mijn opvoeding loopt te bemoeien, aan het vrouwtje kan ik soms wel eens maling hebben als die zegt dat er iets niet mag, maar Osi hoeft maar één grom te geven en ik luister naar haar en dan gaat dat mens van mij die grotert ook nog belonen zo van goedzo wijfie zeg jij er maar wat van, nou en dan is het niks niet leuk hoor om de jongste te zijn.
Maar ach verder mag ik niet mopperen en heb ik het hier best wel getroffen.
En al heb ik soms het idee dat het vrouwtje Oos een beetje voortrekt , van de andere kant krijg ook ik mijn eigen aandacht en ben ik zelfs haar allereerste hond waarmee ze naar school gaat. en dan te bedenken dat ze al 32 jaar honden heeft, ah vind ik het best wel stoer dat ik als 6e hondje iets heel nieuws met haar mag doen!
Vrouwtje en ikke sporten samen, we doen behendigheid en hebben er enorm veel plezier in!
Heel af en toe gaat de baas mee en maakt dan foto's

Nou en verder heb ik niet veel over mezelf te vertellen ik ben gewoon een heel vrolijk meisje en ik vind alles en iedereen die ik tegen kom lief.

Omdat het vrouwtje natuurlijk eerst wilde weten of mijn heupen helemaal goed zijn voordat we gingen sporten zijn we vrijdag 1-4 2011 naar de kliniek van Nico Dijkshoorn geweest in Zeist om röntgenfoto's te laten maken 


 


 


 


samen met mamaik slaap wel lekker zo


vanaf de eerste dag dikke vriendinnetjes met zus Osi